Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
4/11/2023

Σύνταγμα: Συγκέντρωση αλληλεγγύης και συναυλία για την Παλαιστίνη

Κυριακή 5 Νοεμβρίου, 11.00 π.μ.

Mεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης και συναυλία για την Παλαιστίνη διοργανώνεται αύριο το πρωί στις 11.00 στο Σύνταγμα. Τη συγκέντρωση στηρίζουν δεκάδες σωματεία και φορείς.

Όσο για την ηγεσία της ΓΣΕΕ, ε λίγη ησυχία, γιατί ...κοιμάται!

Πάνω από 9000 ανέρχονται οι νεκροί Παλαιστίνιοι από τις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης στο όνομα της αυτοάμυνας.
Πού σταματάει αυτός ο αριθμός;

Στην εξόντωση ίσως και του τελευταίου Παλαιστίνιου στη λωρίδα της Γάζας;

Αυτοάμυνα το αποκαλεί το Ισραήλ, όπως στον τόπο μας στην κατοχή οι Γερμανοί τους 200 εκτελεσμένους στην Καισαριανή, τη σφαγή στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα.

Κι ενώ παντού στον κόσμο υψώνονται φωνές διαμαρτυρίας κι υποστήριξης των δίκαιων του Παλαιστινιακού λαού στην Ελλάδα ένα τείχος σιωπής ορθώνεται από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ ώστε να μην φτάσει πουθενά αυτό το μήνυμα αλληλεγγύης. Όπως δεν φτάνει και το μήνυμα για την αυριανή συγκέντρωση-συναυλία-πορεία αλληλεγγύης.

Αύριο λοιπόν στις 11.00 π.μ., στο Σύνταγμα με συνθήματα και τραγούδια για να σταματήσει το έγκλημα στην Παλαιστίνη.


readers  167


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Τάσος Λειβαδίτης - Καντάτα , Κέδρος 1960
Έρχονται όλα κάποτε μαζεμένα. Πού να πας τότε; Πού να κρυφτείς; Τι την έκανες την ανεπανάληπτη ζωή σου;


Τα σχόλια σας...
Ο κοινοβουλευτισμός και ο κομματισμός στην αποικία11/11/2023 Τασία Μάρη
Αφοριστικό άρθρο." Η αριστερά συγκυριακά αυξομειώνει τα ποσοστά της, κάνει και άλματα που μένουν αιωρούμενα.Καταγγελιομανής, απόλυτα προβλέψιμη, ευνοεί το σύστημα εξουσίας που με δεξιοαριστεροκεντρώες κυβερνήσεις, εκτονώνει τις κρίσεις απογοητεύοντας όσους ποντάρουν σε προεκλογικές εξαγγελίες. Η δημόσια προβολή και παρουσία σε κάθε είδους έδρανα αποδείχτηκαν τυράκια στις φάκες της συστημικής ενσωμάτωσης....Η Δεξιά ασκεί καθαρή ταξική πολιτική ενώ η Αριστερά διαβρωμένη από την μικρομεσαία τάξη υποταγμένη στους θολούς παραπολιτικούς ιδεολογισμούς της, προσαρμόζει την δομή και λειτουργία των κομμάτων της που είναι πλέον «μαζικοί φορείς» με στόχο την εξουσία..... " Όλοι, δηλαδή στο ίδιο τσουβάλι; Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να διαλύεται και να έχει χάσει τον αριστερό του προσανατολισμό, αλλά υπάρχει το ΚΚΕ. Και μπορεί η γλώσσα του να είναι "ξύλινη" και ίσως "μονότονα καταγγελτική", αλλά ποιός αμφισβητεί ότι λέει μεγάλες αλήθειες , που δυστυχώς επιβεβαιώνονται πάντα......


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2023 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου