Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
19/11/2020

Η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη.

Υποδοχή με τριαντάφυλλα για τις εθελόντριες νοσηλεύτριες από την Κρήτη.

Ο λαός δικαιούται να τις ευχαριστεί. Με την καρδιά του, γιατί είναι κομμάτι του. Δικαιούται να συγκινείται βαθιά από την προσφορά τους. Γιατί είναι μάθημα ζωής και κάλεσμα αντίστασης απέναντι στην πανδημία.

Άλλοι όμως, που σπεύδουν να επωφεληθούν, δεν λειτουργούν ισότιμα. Δεν είμαστε όλοι μια παρέα. Πριν τις ευχαριστίες και τις δημόσιες αναρτήσεις, θα έπρεπε, εκ της θέσης τους και της ευθύνης τους, να έχουν συμβάλει, να έχουν προσπαθήσει ανάλογα. Όχι για να μπορούν να αντλούν και να αξιοποιούν, αλλά γιατί αυτό οφείλουν.

Αλλιώς οι ευχαριστίες και οι δηλώσεις, μπροστά σε ένα δημόσιο σύστημα εκτός ορίων που γονατίζει και εκλιπαρεί για στήριξη, δεν λένε πολλά. Είναι πολιτική. Φτηνή μάλιστα, κόλπο αποφυγής και συσκότισης. Τι να κάνουμε. Τα περιθώρια εξαντλούνται.


Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη ΠόληΕίναι η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη που δήλωσαν εθελοντικά ότι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης, στο πλάι των συναδέλφων τους στη Β. Ελλάδα. Οι δέκα νοσηλεύτριες αύριο το πρωί θα μπουν στη μάχη κατά του κορωναϊού σε ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου».

Πηγαίνουν και άλλοι εθελοντές στη Θεσσαλονίκη
Άλλα πέντε άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό του Σισμανόγλειου νοσοκομείου της Κομοτηνής έρχονται εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο «Ιπποκράτειο». Αλλά και στο ΑΧΕΠΑ ενισχύεται από 6 νοσηλεύτριες που έρχονται εθελοντικά από το Άργος και έναν νοσηλευτή που έρχεται από τα Ιωάννινα.


Πηγή: TANEA Team18 Νοεμβρίου 2020


readers  588


Σχόλια (1)


Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος 19 Νοε 2020, 10:13
Κάπως έτσι ανάβουν οι λαϊκές πυρκαγιές και άντε να τις σβήσουν!...
Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Κ. Καστοριάδης
Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2021 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου