Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
4/11/2023

Καταγγελία: «Άγνωστοι» αφαιρούν πανό της ΔΡΑΣΗΣ για την Παλαιστίνη

Καμμιά αναφορά στο δράμα της Παλαιστίνης δεν θα γίνεται αποδεκτή!

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου αναρτήσαμε δυο πανό για την Παλαιστίνη. Το ένα, (φωτογραφία), τοποθετήθηκε κοντά στο μετρό, το άλλο στην Ναυτική Βάση. Το πρώτο στις 9.00 το βράδυ, το δεύτερο μισή ώρα αργότερα.

Και τα δυο τα φωτογραφήσαμε και αναρτήσαμε τις φωτογραφίες τους στη σελίδα της ΔΡΑΣΗΣ στο fb. Πουθενά αλλού.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ τα πανό δεν υπήρχαν. Είχαν αφαιρεθεί. Πρώτα στο μετρό και στη συνέχεια στη Ναυτική Βάση. Μέσα σε λίγα λεπτά.

Όπως μας ενημέρωσε μια παρέα τεσσάρων αγοριών που βρίσκονταν στο πάρκο της Ναυτικής Βάσης, «ήρθε ένας κύριος περίπου 50 ετών με ένα βαλιτσάκι, έβγαλε έναν ειδικό κόφτη για δεματικά καλωδίων, (με αυτό τον τρόπο είχαμε στηρίξει τα πανό), τα αφαίρεσε και τα πήρε και μαζί του. Δεν τα πέταξε, δεν τα άφησε.

Τέτοια ταχύτητα αντίδρασης.

Μοναδική περίπτωση για να εξαφανιστούν μέσα σε λίγα λεπτά και τα δυο πανό, που μεταξύ τους βρίσκονταν σε απόσταση τριών χιλιομέτρων, μόλις μισή ώρα από τη στιγμή που τα τοποθετήσαμε, είναι κάποιος να «ενημερώθηκε» για το πού ακριβώς αυτά βρίσκονταν και ποιο ήταν το περιεχόμενό τους.

Δεν πρόκειται για ενέργεια κάποιου «αγανακτισμένου». Ταυτόχρονα, σε δυο σημεία τέτοιας απόστασης.

Πρόκειται για ενέργεια που προϋποθέτει την ύπαρξη κάποιου μηχανισμού επαγρύπνησης. Παρακολουθείται δηλαδή, και η ιστοσελίδα της ΔΡΑΣΗΣ και οι πάντες για αναφορές στο «Παλαιστινιακό». Έτσι ενημερώθηκαν ΑΜΕΣΑ οι ενδιαφερόμενοι για την ύπαρξη και τα σημεία τοποθέτησης των πανό και έσπευσαν να τα αφαιρέσουν.

Το μήνυμα είναι σαφές:
Και στα Βριλήσσια και παντού, σε κάθε γειτονιά, δεν θα ανέβει ούτε ένα πανό που δεν εγκρίνουν οι μηχανισμοί. Δεν θα γίνεται ανεκτή καμμιά αναφορά στο δράμα της Παλαιστίνης. Όπου αυτό είναι εφικτό.

Ζήτω η Δημοκρατία μας!

Να τα γνωρίζουν αυτά οι δημοτικές παρατάξεις και οι πολίτες του Δήμου.
Να τα γνωρίζει και το δημοτικό συμβούλιο που αποφεύγει να τοποθετηθεί στα γεγονότα.

Να ξέρουμε τουλάχιστον πού βρισκόμαστε...Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη


readers  808


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Τάσος Λειβαδίτης - Καντάτα , Κέδρος 1960
Έρχονται όλα κάποτε μαζεμένα. Πού να πας τότε; Πού να κρυφτείς; Τι την έκανες την ανεπανάληπτη ζωή σου;


Τα σχόλια σας...
Ο κοινοβουλευτισμός και ο κομματισμός στην αποικία11/11/2023 Τασία Μάρη
Αφοριστικό άρθρο." Η αριστερά συγκυριακά αυξομειώνει τα ποσοστά της, κάνει και άλματα που μένουν αιωρούμενα.Καταγγελιομανής, απόλυτα προβλέψιμη, ευνοεί το σύστημα εξουσίας που με δεξιοαριστεροκεντρώες κυβερνήσεις, εκτονώνει τις κρίσεις απογοητεύοντας όσους ποντάρουν σε προεκλογικές εξαγγελίες. Η δημόσια προβολή και παρουσία σε κάθε είδους έδρανα αποδείχτηκαν τυράκια στις φάκες της συστημικής ενσωμάτωσης....Η Δεξιά ασκεί καθαρή ταξική πολιτική ενώ η Αριστερά διαβρωμένη από την μικρομεσαία τάξη υποταγμένη στους θολούς παραπολιτικούς ιδεολογισμούς της, προσαρμόζει την δομή και λειτουργία των κομμάτων της που είναι πλέον «μαζικοί φορείς» με στόχο την εξουσία..... " Όλοι, δηλαδή στο ίδιο τσουβάλι; Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να διαλύεται και να έχει χάσει τον αριστερό του προσανατολισμό, αλλά υπάρχει το ΚΚΕ. Και μπορεί η γλώσσα του να είναι "ξύλινη" και ίσως "μονότονα καταγγελτική", αλλά ποιός αμφισβητεί ότι λέει μεγάλες αλήθειες , που δυστυχώς επιβεβαιώνονται πάντα......


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2023 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου