Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
29/7/2020

Ο Δήμος ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία σας!

Απρέπεια οι παραταξιακές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Πρόσφατα, με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του Δήμου, το γραφείο Τύπου του δημάρχου απάντησε σε όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την ανάθεση των 42.580 ευρώ για το «ιστορικό λεύκωμα» των Βριλησσίων.

Ο καθένας δικαιούται να απαντά με όποιον τρόπο επιλέγει στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ακόμη και διαστρέφοντας την πραγματικότητα. Όπως στην περίπτωσή μας, όπου ο δήμαρχος υποστηρίζει ότι το δημοτικό συμβούλιο ΔΕΝ δέχτηκε «να ψηφίσει για την εκ των υστέρων ακύρωση του διαγωνισμού», ΕΝΩ συνέβη ακριβώς το αντίθετο, εκείνος παρενέβη για να αποφευχθεί η ψηφοφορία που ολόκληρη η αντιπολίτευση ήθελε, χαρακτηρίζοντας ως εκτροπή ενδεχόμενη ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Αυτό είναι το ένα. Οι ανακρίβειες.

Το σημαντικό όμως είναι άλλο: Να κατανοηθεί ότι ο Δήμος ΔΕΝ ανήκει στην εκάστοτε διοικούσα παράταξη! Ότι δεν είναι μαγαζί τους! Και ότι δεν μπορεί ένας δήμαρχος να απαντά στους πολιτικούς του αντιπάλους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου. Διότι αυτή δεν «εκφράζει» ούτε τον ίδιο, ούτε την παράταξή του, συνεπώς είναι αδόκιμο να χρησιμοποιείται για απαντήσεις «επί προσωπικού».

Να φτιάξει ο δήμαρχος τη δική του ιστοσελίδα, (όχι μόνο προεκλογικά) ή του συνδυασμού του και να αναρτά εκεί ό,τι θέλει. Να κατηγορεί όποιον θέλει. Και να κατασκευάζει όποια πραγματικότητα επιθυμεί.

Έχουν χαθεί τα αυτονόητα ...

Διότι επιμένουν οι διοικούντες, με κάθε αντίτιμο, να επενδύουν σε φτηνά αντανακλαστικά, για να παριστάνουν τον προοδευτικό πόλο.

Είστε στην ίδια πλευρά κύριοι! Εδώ και πολύ καιρό. Κι ακόμη χειρότερα! Σας έχει απομείνει η «επικοινωνία», αλλά έχετε υπερβεί τα όρια. Και το μέτρο.

Οι εξουσιαστικές λογικές είναι σημάδι πολιτικού ξεπεσμού.

Και κάποιος πρέπει να σας το πει.Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη


readers  674


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Κ. Καστοριάδης
Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2021 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου