Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
15/5/2024

«Σοβιετική και Ρωσική Κωμωδία» στο σεμινάριο του Cine Δράση

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, 8:30’μμ στο στέκι της Δράσης και διαδικτυακά

Στην 25η συνάντηση του σεμιναρίου «Η Κωμωδία στο Σινεμά» που οργανώνει το Cine Δράση και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, στις 8:30’μμ ζωντανά στο στέκι της Δράσης και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, συζητάμε για τη «Σοβιετική και Ρωσική Κωμωδία». Βλέπουμε αποσπάσματα και σχολιάζουμε κωμωδίες από την εποχή της ΕΣΣΔ και σύγχρονες ρωσικές όπως οι The Prisoner of the Caucasus (1966), The Diamond Arm (1968), Ivan Vasilievich Changes Profession (1973), όλα δημιουργίες του Leonid Gaidai ενός από τους δύο κορυφαίους σκηνοθέτες της σοβιετικής κωμωδίας. Από το δεύτερο κορυφαίο Eldar Ryazanov, βλέπουμε τα φιλμ Carnival Night (1956), Girl without an Address (1957), The Hussar’s Ballad (1962).

Διδασκαλία: Παναγιώτης Δενδραμής, σκηνοθέτης, διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Κρήτης.

Η συνάντηση θα γίνει ζωντανά στο στέκι της Δράσης (Πάρνηθος 21, Βριλήσσια) ή διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom:
Meeting ID: 850 0197 3068
Passcode: 497276


readers  912


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:



Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Άλκης Αλκαίος
– στα τρελά τους όνειρα δοσμένοι, πάντα γελαστοί και γελασμένοι.


Τα σχόλια σας...
Ανακοίνωση του Cine – Δράση6/12/2025 Μαρινα Παπαχριστοδούλου
Υπάρχουν άνθρωποι, ομάδες, συλλογικότητες στον κόσμο ολόκληρο και σε αυτή την πόλη που κάνουν πράγματα τα οποία ομορφαίνουν τις ζωές όλων μας. Υπάρχουν άνθρωποι, που καταστρέφουν. Αυτή ακριβώς η αντίθεση εκφράστηκε και εδώ με ένταση και βιαιότητα. Κάποιοι οργάνωσαν μια ωραία εκδήλωση και κάποιοι αρχικά προσπάθησαν ακόμα και με παραχαράξεις (παραποίηση αφίσας χωρίς την έγκριση του καλλιτέχνη που τη δημιούργησε) να την οικειοποιηθούν και όταν δεν τα κατάφεραν βάλθηκαν να την καταστρέψουν. Το εθνικό μας σπορ "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" σε πλήρη εξέλιξη
Η ΔΡΑΣΗ επαναφέρει το θέμα της οδού Κρήτης στο δημοτικό συμβούλιο23/8/2025 BT
Τόσο πολύ ενοχλήτε η εισηγήτρια που πρέπει να κάνει γύρω γύρω την Κρήτης για να πάει στο σπίτι της;Ας έρθει ενα μεσημέρι η αργά το βράδυ στην πλατεία να δει τι γίνεται στην παιδική χαρά (ώρες κοινής ησυχιας) να δει υποβάθμιση όλης της γειτονιάς. Λύση πρέπει να δοθεί για όλους τους κατοίκους της περιοχής με συνολική αναβάθμιση της κυκλοφορίας και όχι επιστροφή στο παλαιό καθεστώς.


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009




Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.




   
© 2006 - 2025 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου