Οι υποψήφιοι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 και από το 1976 ζει στα Βριλήσσια, όπου και τελείωσε το σχολείο. Σπούδασε Φαρμακευτική στην Αθήνα και Χημεία φυσικών προϊόντων στη Γαλλία. Από το 1987 διατηρεί φαρμακείο στην περιοχή. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δραστηριοποιήθηκε στον «Εκπολιτιστικό Σύλ-λογο Νέων Βριλησσίων» (ΕΣΝΒ) και στην τοπική «Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων». Υπήρξε μέλος της «Επιτροπής Αγώνα για τη Σταυρού-Ελευσίνας». Από το 2006 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος ως επικεφαλής της «Δράσης». Για την έντονη συμμετοχή του και την συμβολή του στις διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από το σύνολο του πολιτικού κόσμου της περιοχής. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο δεκαέξι χρονών.

Γιάννης Τσούτσιας

Το πρόγραμμα δράσης... της Δράσης
Γιάννης Τσούτσιας

Παύλος Αρβανίτης

Θανάσης Σπηλιώτης

Ειρήνη Κατσάνη

Θανάσης Χριστόπουλος

Λιλή Παπαδοπούλου

Ναταλί Ντογαντζή

Ξεκινήσαμε επιλέγοντας να συζητήσουμε για έναν "άλλο τρόπο διοίκησης" και το πώς αλλιώς μπορεί να δουλεύει ένας δήμος, μια πόλη.
Γιάννης Τσούτσιας

Όποτε η κοινωνία συμμετείχε και παρενέβη, τα πράματα ήρθαν σε μια θετική κατεύθυνση και εκτός από κοινωνική είχαμε και μια πολιτιστική ανάταση...
Mάρκος Κρητικός

Όταν ο δημότης αντιλαμβάνεται ότι η πρότασή του μετράει, στρατεύεται και για την υλοποίησή της.
Μαρίνα Παπαχριστοδούλου

Υπάρχει μια τραγωδία επικείμενη για την οποία αδιαφορούμε... το σύστημα κεντρικά δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει, εξαρτάται από εμάς το τι θα κάνουμε σε κάθε τόπο.
Λάμπης Λαζάνης

Γιάννης Κωτούλας