Παράθυρο στο μέλλον!

Ειρήνη Κατσάνη: Η νεότερη υποψήφια της Δράσης!


«Πολλές φορές σκέφτομαι τι πηγαίνει λάθος σε αυτή την χώρα. Πιστεύω ότι ένα πράγμα από τα πολλά, είναι η έλλειψη συλλογικότητας και αλληλεγγύης. Ο άνθρωπος είναι ένα πανίσχυρο ον που είναι ικανό για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Εγώ με όποιον τρόπο έχω, προσπαθώ να φτιάξω κάτι καλό. Μέσω της Δράσης λοιπόν, θέλω να προσπαθήσω να κάνω κάτι καλό για τον τόπο που μεγάλωσα και για τους ανθρώπους που ζουν σε αυτόν. Αν καταφέρω έστω και κάτι το ελάχιστο θα είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου, αν όχι, τουλάχιστον θα ξέρω ότι προσπάθησα.»
Ειρήνη Κατσάνη. Η νεότερη υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της «Δράσης». Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995 και μεγάλωσε στον δήμο των Βριλησσίων όπου μένει ακόμα και σήμερα. Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών μέσω του οποίου έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού σε δημοτικά σχολεία. Αγαπάει την τέχνη σε όλες τις μορφές κυρίως όμως την μουσική και την φωτογραφία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο ραδιοφωνικού παραγωγού και μαθήματα φωτογραφίας. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και ιταλικά. Και χαμογελάει με έναν τρόπο, που το αύριο μοιάζει πιο αισιόδοξο. Για όλους μας!

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ

Γιάννης Τσούτσιας

Το πρόγραμμα δράσης... της Δράσης
Γιάννης Τσούτσιας

Παύλος Αρβανίτης

Θανάσης Σπηλιώτης

Ειρήνη Κατσάνη

Θανάσης Χριστόπουλος

Λιλή Παπαδοπούλου

Ναταλί Ντογαντζή

Ξεκινήσαμε επιλέγοντας να συζητήσουμε για έναν "άλλο τρόπο διοίκησης" και το πώς αλλιώς μπορεί να δουλεύει ένας δήμος, μια πόλη.
Γιάννης Τσούτσιας

Όποτε η κοινωνία συμμετείχε και παρενέβη, τα πράματα ήρθαν σε μια θετική κατεύθυνση και εκτός από κοινωνική είχαμε και μια πολιτιστική ανάταση...
Mάρκος Κρητικός

Όταν ο δημότης αντιλαμβάνεται ότι η πρότασή του μετράει, στρατεύεται και για την υλοποίησή της.
Μαρίνα Παπαχριστοδούλου

Υπάρχει μια τραγωδία επικείμενη για την οποία αδιαφορούμε... το σύστημα κεντρικά δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει, εξαρτάται από εμάς το τι θα κάνουμε σε κάθε τόπο.
Λάμπης Λαζάνης

Γιάννης Κωτούλας