Ο Γιάννης Κωτούλας στα Βριλήσσια

Η παρέμβαση του προέδρου της e-trikala στην εκδήλωση της "Δράσης" (video)

Ο Γιάννης Κωτούλας, προσκεκλημένος της «Δράσης» στην πρώτη μας προεκλογική εκδήλωση, ταξίδεψε την Κυριακή 31 Μαρτίου από την πόλη του τα Τρίκαλα μέχρι το ΤΥΠΕΤ, για να συμβάλει στη συζήτηση περί της λειτουργίας των Δήμων και της αναγκαίας σχέσης ανάμεσα στις διοικήσεις και τους δημότες, που επέλεξε να παρουσιάσει η Δράση.

Ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος της e-trikala, της δημοτικής επιχείρησης που άλλαξε την πορεία της πόλης του και έκανε τους κατοίκους της υπερήφανους, αναφέρθηκε αναλυτικά στις τεχνολογικές εφαρμογές που υιοθέτησε ο Δήμος Τρικκαίων με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και την ενδυνάμωση της λαϊκής συμμετοχής στη λήψη των τοπικών αποφάσεων.

Ο Γιάννης Κωτούλας βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της Δημοτικής Αρχής και είναι από τους στενούς συνεργάτες του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Γεννήθηκε το 1976 στα Τρίκαλα. Μεγάλωσε στην Αθήνα και επέστρεψε σε ηλικία 30 ετών στην γενέτειρά του όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Εναέριων Υπογείων Δικτύων και Εγκαταστάσεων. Ασχολήθηκε με το εμπόριο και την διοργάνωση εκδηλώσεων ενώ από το έτος 2004 προσλήφθηκε ως Τεχνικός της ΔΕΗ όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Νομού Τρικάλων.Τον ευχαριστούμε!


Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί από το κανάλι της Δράσης.
Τον παρουσιάζει στο κοινό του ΤΥΠΕΤ ο Γιάννης Τσούτσιας.


https://www.youtube.com/watch?v=5Ux7E73DO5E

Γιάννης Τσούτσιας

Το πρόγραμμα δράσης... της Δράσης
Γιάννης Τσούτσιας

Παύλος Αρβανίτης

Θανάσης Σπηλιώτης

Ειρήνη Κατσάνη

Θανάσης Χριστόπουλος

Λιλή Παπαδοπούλου

Ναταλί Ντογαντζή

Ξεκινήσαμε επιλέγοντας να συζητήσουμε για έναν "άλλο τρόπο διοίκησης" και το πώς αλλιώς μπορεί να δουλεύει ένας δήμος, μια πόλη.
Γιάννης Τσούτσιας

Όποτε η κοινωνία συμμετείχε και παρενέβη, τα πράματα ήρθαν σε μια θετική κατεύθυνση και εκτός από κοινωνική είχαμε και μια πολιτιστική ανάταση...
Mάρκος Κρητικός

Όταν ο δημότης αντιλαμβάνεται ότι η πρότασή του μετράει, στρατεύεται και για την υλοποίησή της.
Μαρίνα Παπαχριστοδούλου

Υπάρχει μια τραγωδία επικείμενη για την οποία αδιαφορούμε... το σύστημα κεντρικά δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει, εξαρτάται από εμάς το τι θα κάνουμε σε κάθε τόπο.
Λάμπης Λαζάνης

Γιάννης Κωτούλας