Η εισήγηση του Γιάννη Τσούτσια στο κανάλι της "Δράσης"

Απόσπασμα από την 1η προεκλογική εκδήλωση της Κίνησης

Το πρωί της προηγούμενης Κυριακής της 31ης Μαρτίου, η "Δράση" πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη προεκλογική της εκδήλωση, επιχειρώντας να μεταθέσει τον τοπικό προεκλογικό διάλογο και τα ερωτήματα των πολιτών προς πιο ουσιαστικές πλευρές.

Οι εισηγήσεις των Γιάννη Τσούτσια, επικεφαλής της Κίνησης και υποψηφίου δημάρχου Βριλησσίων, Ρήγα Κωνσταντινίδη, μέλους του Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Βριλησσίων, Μάρκου Κρητικού, μέλους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού, Μαρίνας Παπαχριστοδούλου, πρόεδρου του «Cine-Δράση» και του Λάμπη Λαζάνη, μέλους της Επιτροπής Διαβούλευσης, ξεδίπλωσαν το ενιαίο της αντίληψης της παράταξης για τον τρόπο λειτουργίας μιας «άλλης» Πόλης, που θα αποβλέπει, τόσο στην αναδιοργάνωση του Δήμου ως διοικητικού μηχανισμού, όσο και στην αναγέννηση της κοινότητας μέσω της ενίσχυσης του ρόλου των πολιτών.

Χαιρέτησε ο Γιάννης Κωτούλας, πρόεδρος του e-Trikala, που εξέθεσε εμπειρίες από τις καινοτόμες πρακτικές των Τρικάλων στους τομείς της δημόσιας διαβούλευσης, της διαφάνειας, της πληροφόρησης και της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Όλες οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν στο κανάλι της "Δράσης" στο YouTube.

Παρακολουθείστε την πρώτη ομιλία του Γιάννη Τσούτσια που βρίσκεται αναρτημένη στη στήλη μας "Δημοτικές Εκλογές 2019" ή απευθείας στο

https://www.youtube.com/channel/UCxAb2CMkIs7K63LPgRA2F3A

Γιάννης Τσούτσιας

Το πρόγραμμα δράσης... της Δράσης
Γιάννης Τσούτσιας

Παύλος Αρβανίτης

Θανάσης Σπηλιώτης

Ειρήνη Κατσάνη

Θανάσης Χριστόπουλος

Λιλή Παπαδοπούλου

Ναταλί Ντογαντζή

Ξεκινήσαμε επιλέγοντας να συζητήσουμε για έναν "άλλο τρόπο διοίκησης" και το πώς αλλιώς μπορεί να δουλεύει ένας δήμος, μια πόλη.
Γιάννης Τσούτσιας

Όποτε η κοινωνία συμμετείχε και παρενέβη, τα πράματα ήρθαν σε μια θετική κατεύθυνση και εκτός από κοινωνική είχαμε και μια πολιτιστική ανάταση...
Mάρκος Κρητικός

Όταν ο δημότης αντιλαμβάνεται ότι η πρότασή του μετράει, στρατεύεται και για την υλοποίησή της.
Μαρίνα Παπαχριστοδούλου

Υπάρχει μια τραγωδία επικείμενη για την οποία αδιαφορούμε... το σύστημα κεντρικά δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει, εξαρτάται από εμάς το τι θα κάνουμε σε κάθε τόπο.
Λάμπης Λαζάνης

Γιάννης Κωτούλας