ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

Τα πρώτα βιογραφικά των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «ΔΡΑΣΗΣ»

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι της «Δράσης» κατά την προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού της 31ης Μαρτίου 2019.

Πρόκειται για τριάντα ένα πρόσωπα – συγκατοίκους, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της «Δράσης» με μόνο κίνητρο να προσφέρουν και να συμβάλλουν στην αναγέννηση του δήμου τους.

Είμαστε υπερήφανοι για κάθε έναν τους ξεχωριστά! Μας γνωρίζουν και τους γνωρίζουμε, έχουμε συνεργαστεί μαζί! Όλοι έχουν διάθεση να ενισχύσουν την προσπάθεια της ΔΡΑΣΗΣ στην πόλη όχι μόνο πριν, αλλά και μετά από τις εκλογές.


Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα...


ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987 και μένει στα Βριλήσσια από το 1999. Έχει σπουδάσει γραφιστική και φωτογραφία στην ΑΚΤΟ. Εργάζεται σαν γραφίστρια και φωτογράφος τόσο στην Ελλάδα όσο και στον εξωτερικό ενώ διατηρεί κατάστημα με φωτοτυπίες - ψηφιακές εκτυπώσεις στα Βριλήσσια. Παίζει drums τα τελευταία 7 χρόνια ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι τα 5 γατιά και ο σκύλος της.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Κατοικεί στα Βριλήσσια από το 1997. Μητέρα τριών κοριτσιών που αποφοίτησαν ή συνεχίζουν να φοιτούν σε σχολεία του Δήμου. Στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις (Universite Libre des Bruxelles). Είναι φιλόζωη.

ΠΑΥΛΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Γεννήθηκε στη Λευκάδα, όπου τελείωσε και τις σχολικές του σπουδές. Το 1981 αποφοίτησε από το Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Αθήνας και από το 1988 εργάζεται στη Δημόσια Εκπαίδευση. Πιστεύει ότι η υποστήριξη της νέας γνώσης πραγματοποιείται από τους πραγματικά επιστημονικά εγγράμματους και θα πρέπει το Δημόσιο Σχολείο να συμβάλλει σ’ αυτό. Από το 2008 μέχρι σήμερα συμμετέχει ενεργά στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου του παιδιού του και την τρέχουσα διετία είναι πρόεδρος της «Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Βριλησσίων». Στον εργασιακό του χώρο, πέρα από τα καθήκοντά του, που απορρέουν από την ιδιότητά του ως εκπαιδευτικός, δραστηριοποιείται και στον τομέα της διοίκησης. Στις εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη των οργάνων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας είναι υποψήφιος με τη συνδικαλιστική παράταξη ΣΥΝεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις. Είναι, μαζί με τη σύζυγό του, δημότης Βριλησσίων από το 2001.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γεννήθηκε το 1953. Είναι Οικονομολόγος απόφοιτος του ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Iowa State University των ΗΠΑ. Έχει εργαστεί 8 χρόνια στο υπουργείο Οικονομικών και 31 στον ιδιωτικό τομέα. Με τα κοινά ασχολείται από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι και σήμερα. Κατοικεί στα Βριλήσσια από το 1983.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΩΤΣΟΣ: Γεωπόνος – οικονομολόγος, βιοκαλλιεργητής. Γεννήθηκε το 1953 στην Αλφειούσα Ηλείας και από το 1998 ζει στα Βριλήσσια. Είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, 1ος σε σειρά επιτυχίας) και της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Οικονομικό Πανεπιστήμιο) καθώς και τελειόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος της ΣΕΛΕΤΕ. Έχει κάνει επιμορφώσεις σε θέματα αξιολόγησης και προγραμματισμού επενδύσεων και έχει συντάξει κοινωνικοοικονομικές μελέτες μεγάλων έργων υποδομής στον αγροτικό τομέα. Έχει εργασθεί στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων, στον Ο.Γ.Α., σαν καθηγητής στην επαγγελματική εκπαίδευση, και από το 1979 ήταν στέλεχος στο π. Υπουργείο Συντονισμού. Έχει υπηρετήσει στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ και ήταν αρμόδιος για τα θέματα γεωργίας, αλιείας, εκπαίδευσης, απασχόλησης και υγείας. Έχει διδάξει σε σεμινάρια υπαλλήλων των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Γεωργίας σε θέματα προγραμματισμού και αξιολόγησης επενδύσεων, καθώς και σε προγράμματα εκπαίδευσης αγροτών, σε θέματα κυρίως βιολογικής γεωργίας και γεωργικής οικονομίας.

ΣΑΜΟΥΗΛ (ΣΑΜΗΣ) ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953 και σπούδασε ναυπηγός στο Ε.Μ.Π.. Από το 1975 ασχολείται με τις εκδόσεις. Διευθύνει τις εκδόσεις Γαβριηλίδης. Το 1985 δημιούργησε μαζί με άλλους το εντευκτήριο οίνου «Στροφιλιά» και το διηύθυνε μέχρι το 1992. Είναι παντρεμένος με τη Βάσω Κυριαζάκου. Από το 1991 ζει στα Βριλήσσια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ: Αρχιτέκτων – Πολεοδόμος, ομότιμος καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στη Σχολή Αρχιτεκτόνων στον Τομέα Πολεοδομίας – Χωροταξίας. Ζει στα Βριλήσσια 35 χρόνια.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΡΕΚΟΣ: Γεννήθηκε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας το 1958. Ζει στα Βριλήσσια από το 1990. Πατέρας των Δαμιανού και Παναγιώτη. Πτυχιούχος ηλεκτρονικός Τ.Ε.Ι. Πειραιά, εργάστηκε στην AUDIO VISUAL ως τεχνικός ηλεκτρονικός ήχου και εικόνας καθώς και ως εκπαιδευτής σε Ι.Ε.Κ.. Υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων και εκπρόσωπος σε Σχολικές Επιτροπές. Μέλος της Επιτροπής Σταυρού – Ελευσίνας. Από το 2006 είναι μέλος του Δ.Σ. και σήμερα Γενικός Αρχηγός του Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων (Α.Ο.Β.) στο ποδόσφαιρο.

ΜΑΚΗΣ ΕΤΖΟΓΛΟΥ: Γεννήθηκε το 1966 στη Γερμανία. Τελείωσε το τμήμα Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και εργάστηκε ως υπεύθυνος μηχανογράφησης και προγραμματιστής σε διάφορες εταιρείες. Κατοικεί στα Βριλήσσια από το 1993 και συμμετέχει στη «Δράση» από το 2006. Έχει κατασκευάσει και επιμελείται το δικτυακό ιστότοπο της «Δράσης».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ: Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Ασχολήθηκε με μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών έργων (κτήρια γραφείων και κατοικιών). Ειδικεύθηκε σε Βιοκλιματική και Θεραπευτική Αρχιτεκτονική. Μέλος Δ.Σ. της ΜΗ.ΚΥ.Ο. ΑΓΑΠΑΝ (φροντίδα ασθενών τελικού σταδίου). Μέλος του Συλλόγου LALIBELA (βοήθεια παιδιών Αιθιοπίας). Παντρεμένος, με δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1953.Σπούδασε στη σχολή Δοξιάδη Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων. Από το 1992 ζει και εργάζεται στον δήμο μας ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των μελετών, κατασκευών, ανακαινίσεων. Ενεργό μέλος της Δράσης από το 2014 και μέλος του Δ.Σ τού Σινέ - Δράση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΦΙΡΗΣ: Γεννήθηκε στην Καλαμάτα και τελειώνοντας το σχολείο, μετοίκησε στην Αθήνα για να σπουδάσει δημοσιογραφία και ΜΜΕ. Έχοντας 20ετή εργασιακή εμπειρία κυρίως στον χώρο του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, μεταξύ άλλων διαχειρίστηκε διαφημιστικές καμπάνιες του ΕΟΤ στο εξωτερικό, δημιούργησε το διεθνές περιοδικό θαλάσσιας αναψυχής Skipper ONDECK και διοργάνωσε το συνέδριο "Patients in Power", το οποίο αποτέλεσε την κοιτίδα για την ίδρυση της Ένωση Ασθενών Ελλάδας, μια πρωτοβουλία για την ενιαία έκφραση των ασθενών χρονίων παθήσεων στη χώρα μας. Σήμερα εργάζεται ως διοργανωτής συνεδρίων σε εκδοτική εταιρεία. Επίσης, είναι προπονητής σκάκι για παιδιά στον ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» έχοντας αναδείξει δυο πρωταθλητές Ελλάδας στα σχολικά πρωταθλήματα στην κατηγορία των νηπίων. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά και κατοικεί στα Βριλήσσια από το 2008.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ: Δραστηριοποιείται ενεργά στην προαγωγή ενός τρόπου ζωής φιλικού προς το περιβάλλον και αγωνίζεται για την αναβάθμιση του αστικού χώρου και πρασίνου. Σπούδασε στην Σχολή εργοδηγών χημικών στην Αθήνα και εργάστηκε επί 35 χρόνια σε πολυεθνική εταιρεία. Διετέλεσε πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεταμόρφωσης Σωτήρος Άνω Βριλησσίων. Είναι μέλος της ομάδας «ο πλούτος της γης » που σκοπό έχει την φύλαξη και διατήρηση των παραδοσιακών σπόρων. Πιστεύει σε ένα διαφορετικό μοντέλο δημοτικής διαχείρισης, στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνικών προγραμμάτων, στην αλληλέγγυα και κυκλική οικονομία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Γεννήθηκε στα Βριλήσσια το 1990. Πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός ΕΜΠ. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του Video game development. Ζει για να ταξιδεύει, να γνωρίζει, να δημιουργεί και να βιώνει. Με τα κοινά άρχισε να ασχολείται από το Λύκειο. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του προσπαθεί να μην απέχει από τον αγώνα και τη διεκδίκηση του κοινού καλού, της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων μας. Ταγμένος απέναντι στο σύστημα από πολύ νεαρή ηλικία βλέποντας τον τρόπο λειτουργίας του, τις άδικες και βίαιες κινήσεις του και τη μελετημένη του προσπάθεια να μας στερεί αυτά που δικαιωματικά είναι δικά μας.

ΜΑΡΚΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Ζει στα Βριλήσσια από το 1993. Πτυχιούχος της Σχολής διακοσμητών των ΚΑΤΕΕ Αθηνών. Εργάζεται στο χώρο των πωλήσεων δομικών υλικών σε μεγάλα έργα. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Εντάχθηκε στην αριστερά σε νεαρή ηλικία και μετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα της σχολής του και στο κίνημα της γειτονιάς. Μέλος της Δράσης που την εκπροσωπεί στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού και μέλος του Cine - Δράση.

ΡΗΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Γεννήθηκε στη Δράμα το 1950. Ζει στα Βριλήσσια από το 1983 και έχει δύο παιδιά. Είναι Οδοντίατρος. Εργάστηκε για 17 χρόνια σαν Διευθυντής του ΕΣΥ σε Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας. Κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στη Δημόσια Υγεία και στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ήταν ενεργό μέλος της "Κίνησης για το περιβάλλον", της «Επιτροπής Υγείας του Δήμου Βριλησσίων» και της "Επιτροπής Αγώνα για τη Σταυρού - Ελευσίνας". Διετέλεσε πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων. Τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τη "Δράση" στο Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. "Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων".

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΖΑΝΗΣ: Αρχιτέκτων. Σπούδασε στις Βρυξέλλες μεταξύ 1974-1981, δηλαδή «μαθήτευσε» στο ψεύδος της χούντας, πρόλαβε το ναυάγιο της Κύπρου, όχι όμως και την ευφορία από τις πρώτες ψευδαισθήσεις της μεταπολίτευσης. Ελεύθερος επαγγελματίας μεταξύ 1982-2014 και έκτοτε ελεύθερος επαγγέλματος. Από το 2009 κατοικεί στα Βριλήσσια και μέσω της «Δράσης» εισηγείται μια Συνοικιακή κομπόστωση, πιστεύοντας ότι πριν σκεφθούμε καινούργιες κατασκευές, πρώτιστη «δράση μας» παραμένει να κατοικούμε αλλιώτικα ανάμεσα στις ήδη υπάρχουσες· δηλαδή να ξαναγνωριζόμαστε μέσα από «τούτην εδώ τη φυλακή»: τί κι αν ανοιγοκλείνουμε για λίγο ακόμη τις ίδιες πόρτες; φτάνει αν αλλιώτικα τις διαβαίνουμε κι αν αλλιώτικα λέμε «καλημέρα». Αβίαστα θα πρόκυπτε τότε η ανάγκη για ένα όμορφο κοιμητήριο -έκταση ήπια εξημερωμένης φύσης για τους έτοιμους από παλιά και τους ακόμη ανέτοιμους νεκρούς μας- έναν τόπο «ανακύκλωσης» μιας κοινότητας φιλιωμένης μπροστά στα μεγάλα θέματα της αρχής, του τέλους, της διαδρομής, του πεπερασμένου και του απέραντου.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΙΤΣΑ) ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Σε ηλικία 15 ετών -μετά την εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 στην οποία συμμετείχε- ενεργοποιήθηκε στο μαθητικό κίνημα και στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Σπούδασε Παιδαγωγική Ψυχολογία και εργάστηκε επί 20 χρόνια σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο. Έχει δυο γιούς. Από το 1981 κατοικεί στα Βριλήσσια. Ενεργό μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων για την υπογειοποίηση της Σταυρού – Ελευσίνας. Το 2003 εργάστηκε στον 3ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Βριλησσίων και στη συνέχεια, από τον Οκτώβριο του 2003 έως τον Σεπτέμβριο του 2011, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων Με Αναπηρία ΚΡΙΚΟΣ, ως κοινωνική φροντιστής. Το 2007 ήταν πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Βριλησσίων, μέχρι τη λύση της το 2011. Στη συνέχεια εργάστηκε σε Παιδικό Σταθμό άλλου Δήμου μέχρι τη συνταξιοδότησή της (2014). Ιδρυτικό μέλος της «Δράσης».

ΘΩΜΑΣ ΝΑΣΙΚΑΣ: Γεννημένος στην Ανατολή Αγιάς της Λάρισας, ηλεκτρονικός, ζει στα Βριλήσσια από το 1989. Από το 2010 εκπροσωπεί τη «Δράση» στο Δ.Σ. του «Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» του Δήμου.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΑΡΑΚΛΙΤΣΑ: Γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στο Δήμο Βριλησσίων. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Βριλησσίων το 1985. Σήμερα είναι εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και υπηρετεί στο 1ο ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Κ.Ε.Σ.Υ) Β΄ΑΘΗΝΑΣ αξιολογώντας και υποστηρίζοντας παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Συμμετέχει στα ψηφοδέλτια εκπροσώπησης των εκπαιδευτικών με τις Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε. Είναι παντρεμένη από το 1996 και κατοικεί στα Άνω Βριλήσσια.

ΛΗΔΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Γεννήθηκε στην Αθήνα και από τα σχολικά της χρόνια ζει στα Βριλήσσια. 'Έχει σπουδάσει νοσηλευτική, ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και ερασιτεχνικά με την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών. Είναι μητέρα μιας κόρης.

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ: Γεννήθηκε το 1952. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής της συμμετέχει ενεργά στους πολιτικούς, συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Δραστηριοποιείται στην Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine - Δράση της οποίας είναι πρόεδρος.

ΜΑΡΤΙΝ Μ.Υ. ΠΕΡΙΚΕ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο. Είναι παντρεμένη, μητέρα μιας κόρης 22 ετών. Ζει στην Ελλάδα 37 χρόνια, από το 2005 στα Βριλήσσια. Την ενδιαφέρουν τα ζητήματα αθλητισμού, πολιτισμού και προστασίας του περιβάλλοντος.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ: Φυσικός, εργάζεται ως καθηγητής σε εσπερινό λύκειο. Ζει στα Βριλήσσια από το 1990 και έχει συμβάλλει στην ίδρυση συλλόγων στη πόλη. Δραστηριοποιείται στην αστική πρωτογενή παραγωγή (λαχανοκομία, δενδροκομία, μελισσοκομία). Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

ΚΩΝ/ΝΑ - ΕΙΡΗΝΗ (ΤΙΝΑ) ΣΙΟΥΝΤΡΗ: Γεννήθηκε στο Άργος Αργολίδας, όπου παρέμεινε μέχρι την εφηβεία της. Τελείωσε Λογιστικά και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα για δύο χρόνια. Φοίτησε σε σχολή Σκηνοθεσίας. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια ψυχολογίας και αυτογνωσίας. Συμμετείχε σε παγκόσμιο διαγωνισμό στο Τόκυο και της απονεμήθηκε ο τίτλος «Φιλίας και συμπεριφοράς». Εργάστηκε στην ΕΡΤ σαν τηλεπαρουσιάστρια. Επέλεξε το 1983 να διοριστεί στον ΟΤΕ και το 1998 μετατέθηκε στην θυγατρική INFOTE και OTENET. Βραβεύτηκε για την εργασία και την προσφορά της στην INFOTE απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Έχει εκπαιδευτεί σε θέματα πώλησης και marketing. Από το 2001 είναι κάτοικος Βριλησσίων. Έχει έναν γιο και είναι παντρεμένη με τον κτηνίατρο Αλέξανδρο Κοϊνη.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Από το 1993 εργάστηκε ως καθηγητής και στη συνέχεια ως διευθυντής φροντιστηρίων. Από το 2004 εργάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας, στον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) και σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σήμερα διδάσκει Μαθηματικά στο 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Παπαβασιλείου και έχει μια κόρη, τη Νεφέλη.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΧΛΑΣ: Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Τελείωσε στον ΑΚΤΟ Art & Design το τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής στην Αθήνα. Κατοικεί στα Βριλήσσια από το 2011 και συμμετέχει στη Δράση από το 2017. Είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Cine Δράση από το 2018.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ: Γεννήθηκε το 1955 στα προσφυγικά της Πάτρας από γονείς Μικρασιάτες. Ήρθε στην Αθήνα το 1959 και κατοίκησε περιοδικά στη Νέα Ιωνία στο Παλαιό Ηράκλειο στο Μαρούσι και από το 2013 στα Βριλήσσια. Τελείωσε το επτατάξιο νυχτερινό της Νέας Ιωνίας και είναι οικοδόμος στο επάγγελμα.

ΒΙΚΥ ΦΛΕΓΓΑ: Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ι.Π.Α.) του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 1986 στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), εταιρία με μετόχους το ελληνικό Δημόσιο, την Αυτοδιοίκηση και άλλους κοινωνικούς φορείς. Το αντικείμενο της εργασίας της σχετίζεται με την επιστημονική και τεχνική υποστήριξη των Δήμων και των Περιφερειών όλης της χώρας. Ειδικότερα, έχει ασχοληθεί με θέματα αναπτυξιακού και επιχειρησιακού προγραμματισμού, οργάνωσης Δήμων, τομεακών εθνικών πολιτικών και χρηματοδοτήσεων, ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών. Κατά τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο αριστερό νεολαιίστικο κίνημα. Στη διάρκεια της επαγγελματικής της ζωής συμμετείχε ως γενική γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων της ΕΕΤΑΑ. Είναι δημότης Βριλησσίων από το 1997 και έχει ένα γιο, φοιτητή στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΑΡΕΤΗ ΧΑΡΙΤΟΥ: Είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο διατμηματικό πρόγραμμα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου: «Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών». Εργάστηκε από το 1999 σε εταιρεία Συμβούλων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ως Σύμβουλος Μηχανικός και σε τεχνικά γραφεία 5ης τάξης, ως μελετήτρια Ηλεκτρομηχανολογικών Κτηριακών Εγκαταστάσεων. Στη διάρκεια της επαγγελματικής της ζωής συμμετείχε ως μελετήτρια Εφαρμογής σε διάφορα Ιδιωτικά και Δημόσια Κτηριακά Έργα, όπως στο Κτήριο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Το έτος 2012 ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 5ου Νηπιαγωγείου Βριλησσίων. Είναι δημότης Βριλησσίων από το 2004, είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΥ: Επικεφαλής της πλατφόρμας υπηρεσιών Ατομικής & Εταιρικής Ευζωίας WellDay Live Longevity. Μεταπτυχιούχος απόφοιτη των τμημάτων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Αθηνών και Claude Bernard Universite De Lyon Ι, έχει λάβει πιστοποιημένη εκπαίδευση στην Οργάνωση & Διοίκηση Διεθνών Αθλητικών Οργανισμών από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) στο πλαίσιο του Προγράμματος Olympic Solidarity. Εργάστηκε στον τομέα του Αθλητικού & Ολυμπιακού Μάρκετινγκ για περισσότερα από 10 χρόνια. Από το 2008 ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στη Διατροφή, τη Θεραπευτική και την Άσκηση. Έχει σπουδάσει στην Ελβετία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Ινδία και έχει λάβει πιστοποίηση από διεθνείς εκπαιδευτικούς φορείς στον τομέα της εφαρμοσμένης υγείας & ευζωίας. Τα τελευταία χρόνια συντονίζει εκπαιδευτικά προγράμματα ευζωίας με έμφαση τον άνθρωπο και την αναβάθμιση της υγείας του.

Γιάννης Τσούτσιας

Το πρόγραμμα δράσης... της Δράσης
Γιάννης Τσούτσιας

Παύλος Αρβανίτης

Θανάσης Σπηλιώτης

Ειρήνη Κατσάνη

Θανάσης Χριστόπουλος

Λιλή Παπαδοπούλου

Ναταλί Ντογαντζή

Ξεκινήσαμε επιλέγοντας να συζητήσουμε για έναν "άλλο τρόπο διοίκησης" και το πώς αλλιώς μπορεί να δουλεύει ένας δήμος, μια πόλη.
Γιάννης Τσούτσιας

Όποτε η κοινωνία συμμετείχε και παρενέβη, τα πράματα ήρθαν σε μια θετική κατεύθυνση και εκτός από κοινωνική είχαμε και μια πολιτιστική ανάταση...
Mάρκος Κρητικός

Όταν ο δημότης αντιλαμβάνεται ότι η πρότασή του μετράει, στρατεύεται και για την υλοποίησή της.
Μαρίνα Παπαχριστοδούλου

Υπάρχει μια τραγωδία επικείμενη για την οποία αδιαφορούμε... το σύστημα κεντρικά δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει, εξαρτάται από εμάς το τι θα κάνουμε σε κάθε τόπο.
Λάμπης Λαζάνης

Γιάννης Κωτούλας