Η "Δράση" παρουσιάζει το πρόγραμμα και τους ανθρώπους της πριν τις εκλογές

1/5/2014

Παρασκευή 2 Μαΐου, 9.00 το βράδυ, στο καφέ Cocoa Bean

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Παρασκευή 2 Μαΐου, στις 9.00 το βράδυ στο καφέ Cocoa Bean, Λ. Πεντέλης 110 & Ολύμπου, (ελλείψει διαθέσιμου δημοτικού χώρου), η «Δράση για μια Άλλη Πόλη» συζητά δημόσια για το προεκλογικό της πρόγραμμα της και παρουσιάζει τους υποψηφίους της.

Δύο εβδομάδες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αποσαφηνίζουμε ειδικότερα πολιτικά ζητήματα, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί στο προάστιο, εξετάζουμε τις προτάσεις που κατατίθενται, τη θέση της «Δράσης» στην τοπική εκλογική γεωγραφία, περιγράφουμε τους κεντρικούς άξονες της παρέμβασής μας και συζητάμε για τα σημαντικά, που θα καθορίσουν το μέλλον μας την επόμενη πενταετία.

Μια συζήτηση – γνωριμία με την αυτοδιοικητική συλλογικότητα της πόλης, για κάθε συμπολίτη μας, που δεν θέλει απλώς να λογίζεται ως ψηφοφόρος...


Σας περιμένουμε!

readers  2175

Σχόλια (0)

Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Από το κανάλι μας στο youtube

Ομιλία

Ολόκληρη η ομιλία του Γιάννη Τσούτσια, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δράσης στις 14/5/2014

Συνέντευξη

Η συνέντευξη του Γιάννη Τσούτσια, επικεφαλής της Δράσης για μια Άλλη Πόλη, στον Γ. Παναγόπουλο από τα Βριλησσιώτικα Νέα

Συνέντευξη

Η παρέμβαση του Γιάννη Τσούτσια στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου "ΣΚΑΪ... αλλιώς" την Τετάρτη 7/5/2014

Εκλογικά