Στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο και το προεκλογικό πρόγραμμα της «Δράσης»

23/4/2014

Την Παρασκευή 2 Μαΐου 8.00μμ, στο καφέ Cocoa Bean, η «επίσημη» παρουσίαση

Πρώτη από τους συνδυασμούς των Βριλησσίων που θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, η «Δράση» αναρτά στην ιστοσελίδα της το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και τα βιογραφικά των υποψηφίων της. Η «Δράση», συγκρότησε έγκαιρα και με άνεση το ψηφοδέλτιό της, δείγμα της διαθεσιμότητας των πολιτών και της εκτίμησης που έχει κατακτήσει στην τοπική κοινωνία.

Στο νέο τομέα της ιστοσελίδας της «Δράσης», που κατασκευάστηκε ειδικά για τις δημοτικές εκλογές, μπορείτε να διαβάσετε και το πρόγραμμα του συνδυασμού, ως αποτέλεσμα των συλλογικών επεξεργασιών της Κίνησης:
Δείτε εδώ το πρόγραμμα.
Δείτε εδώ το ψηφοδέλτιο της "Δράσης".


Τη «Δράση» εκπροσωπούν 55 συνδημότες - υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, (με ελάχιστη, εκ του νόμου, υποχρέωση τους 33), εκ των οποίων 21 γυναίκες, (με υποχρέωση τις 11 υποψηφίους). Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων μετείχε, είτε εξαρχής, είτε από χρόνια, στις διαδικασίες και την εσωτερική ζωή της Κίνησης. Ως ενεργοί δημότες και μέλη της «Δράσης» είναι ενήμεροι και γνώστες της τοπικής πραγματικότητας. Αρκετοί συμμετέχουν και σε συλλόγους ή συλλογικότητες της πόλης μας. Κανένας από τους υποψηφίους της «Δράσης» δεν λειτούργησε ποτέ ως «τοπικός παράγοντας», αλλά ως απλός πολίτης που ενδιαφέρεται για την πορεία του Δήμου και της χώρας του.

Στο ψηφοδέλτιο της «Δράσης» (όπως και στο συντονιστικό της), εκπροσωπείται το σύνολο του πολιτικού φάσματος της Αριστεράς και της Οικολογίας και μεγάλο μέρος ανένταχτων πολιτών. Για πρώτη φορά σε δημοτικό ψηφοδέλτιο, δέκα από τους υποψήφιους είναι κάτω των 25 ετών!

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία, ως η αυτοδιοικητική συλλογικότητα της πόλης, μια πορεία 8 χρόνων συμβολής στο προάστιο, με στόχο τις δημοτικές εκλογές. Καλούμε κάθε δημότη που οραματίζεται έναν «άλλο» Δήμο, να συμβάλει στην επιτυχία της κοινής προσπάθειας.

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ
Η κοινωνία στο προσκήνιο!


Η «επίσημη» παρουσίαση των υποψηφίων και του προεκλογικού προγράμματος της «Δράσης» θα γίνει την Παρασκευή 2 Μαΐου 8.00μμ, στο καφέ Cocoa Bean (Ολύμπου και Λ. Πεντέλης 110). Γιορτάζοντας, προχωράμε προς τις εκλογές!

readers  3632

Σχόλια (0)

Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Από το κανάλι μας στο youtube

Ομιλία

Ολόκληρη η ομιλία του Γιάννη Τσούτσια, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δράσης στις 14/5/2014

Συνέντευξη

Η συνέντευξη του Γιάννη Τσούτσια, επικεφαλής της Δράσης για μια Άλλη Πόλη, στον Γ. Παναγόπουλο από τα Βριλησσιώτικα Νέα

Συνέντευξη

Η παρέμβαση του Γιάννη Τσούτσια στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου "ΣΚΑΪ... αλλιώς" την Τετάρτη 7/5/2014

Εκλογικά